Unikke events skabt ud fra dine behov

Hvad forstår vi ved unikke events? Unik for os er noget mere end det forventelige. Unik er dit behov i centrum for vores produktion. Unik er ikke at skabe den samme event to gange – men altid variere og innovere. At skabe den unikke oplevelse, der inspirerer og bevæger. Det er unikt for os

Står du med en julefrokost eller et personalearrangement, hvor de ansatte skal forkæles med et forrygende show? Eller skal I afholde en konference med efterfølgende fest? Måske skal jeres product launch krydses med en fed koncert. Uanset hvad ønske du måtte have, kan vi hos Lydlys hjælpe dig med en oplevelsesrig totalløsning, som rummer alt fra planlægning og design til teknik og afvikling.

Vi har en klar ambition om at levere den komplette løsning uanset størrelsen på jeres arrangement. Vi sætter en ære i både at lave de små intime events og de store produktioner, hvor alle sanser stimuleres.

Projektledelse og Know how

Video og livestreaming

Koncerter og scene

Konferencer og møder

Messestand og udstillinger

Totalløsninger

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.