Koncerter og scene

Afvikling af liveproducerede koncerter er ubestridt vores kerneområde. Siden Lydlys startede for over 10 år siden, har vi leveret løsninger til et hav af etablerede kunstnere, virksomheder og festivaler. Vi mestrer alt fra de små scener med den intime lyssætning til de store events, hvor der ikke er sparet på hverken lydudstyr og lysshow.

Med Lydlys` team i kulissen sikrer vi dig en professionel afvikling med højt flow og underholdningsværdi, hvor både artister og arrangører kan føle sig trygge i vores rammer af høj kvalitet.

Vi råder over mange forskellige opsætninger, så det er blot at ringe til os, så finder vi lige præcis den løsning, der passer til jeres venue og behov.

lydlys-koncert-og-scene-8
lydlys-koncert-og-scene-7
lydlys-koncert-og-scene-6
lydlys-koncert-og-scene-5
lydlys-koncert-og-scene-4
lydlys-koncert-og-scene-3
lydlys-koncert-og-scene-2
lydlys-koncert-og-scene-1

Troværdighed & ekspertise

Lydlys har hjulpet os med tekniske udfordringer adskillige gange. De kender deres udstyr og forsøger aldrig at leje os noget, som ikke passer til vores arrangementer. Det skaber stor troværdighed for os at vide, at de med deres ekspertise kan rådgive os til lige netop det udstyr, vi har brug for til arrangementerne
Jens Hansen, Gentofte kommune

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.