Konferencer og møder

Lydlys tilbyder en bred vifte af fleksible løsninger til jeres næste konference. Hvad enten I er en mindre gruppe eller en stor delegation af deltagere, leverer vi netop det setup, I har brug for. Vi har solid erfaring med audio-visuelle løsninger. Alt fra storskærme, gennemtænkt lyddesign og flot lyssætning til dedikerede teknikere, en personlig projektleder, scene og kameraproduktion får du til tiden – når du ringer til os.

Vores målsætning er, at få jeres budskab formidlet i en så professionel og gennemtænkt ramme som overhovedet muligt – og i sidste ende sikre, at eventen som helhed bliver jeres succes.

En bedre præsentation

En ting er, at du får en visuel flot ramme om jeres konference. Men hvad med selve præsentationen og indholdet? Her får du 3 indspark til, hvordan din Power Point præsentation kan blive endnu skarpere, så dine budskaber kommer rigtig ud.

 

 

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.