Messestand og udstillinger

En stor hal eller messecenter proppet med standard messestande af den kedelige intetsigende grå slags. Hvordan skiller du dig ud? Hvordan skaber du blikfang og interessere for nye kunder? Hvordan for du et æstetisk strømlinet look på standen, der kommunikerer de rigtige ting og harmonerer med dit produkt? Vi kan hjælpe dig

Når I tager på messe for at udbrede kendskabet til jeres services eller produkt, ved vi, at det kan være vanskeligt at skille sig ud mellem de mange stande, og at det kan være altafgørende for at tiltrække fremtidige kunder. Men her kan vi også hjælpe jer, så jeres stand visuelt og designmæssigt skiller sig ud og får opmærksomhed. Den opmærksomhed, som jeres produkt er berettiget til. Plancher, plakater og storskærme gør det ikke alene. Vi tror på, at en samlet visuel opgradering gør den store forskel.

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Cases

Vi har gennem årene løst utallige opgaver med meget forskellige events. Den omskiftelighed er vores drive og inspiration til stadig at holde den højeste kadence både kreativt og produktivt.

Lej udstyr

Hos Lydlys har vi samlet alt under et tag. Hos os kan du leje alle former for AV-udstyr til jeres næste møde, koncert, event eller konference.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.