Video og livestreaming

Vi har gennem de seneste par år erfaret, at behovet for video livestreaming vokser hos vores kundekreds. I kraft af de sociale mediers øgede betydning i samfundet, øges også efterspørgslen på at kunne dele indhold og oplevelsen fra events, shows, koncerter og konferencer med resten af verden online

Derfor er videoproduktion blevet et nyt fokusområde for Lydlys. Vi kan liveproducere og streame arrangementer, så resten af verden kan følge med i jeres event. Vi råder over det bedste udstyr inden for kameraer, videomixere, skærme, intercom, distribution osv. Endvidere samarbejder vi med professionelle fotografer og tv-producere, der har indgående erfaring med at liveproducere begivenheder. Ambitionen er hver gang at levere en velproduceret billede- og lydside, der næsten lever op til at være der ”live”.

Ring til os og hør mere om mulighederne for videoproduktion og livestreaming af din næste event!

Blandt andet har vi senest liveproduceret og streamet restaurant Nomas gastronomiske konference ”MAD ´16”. Se her, hvordan resultatet blev.

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.