Lad os hjælpe dig med den rigtige løsning fra start!

En installation eller en investering i nyt udstyr handler ofte om store beløb. Dog ser vi gang på gang, at kunder ender med faste installationer eller udstyr, som ikke lever op til deres oprindelige krav og ønsker, og som heller ikke er fremtidssikrede

Ofte handler disse valg om økonomi og budgetter. Vores filosofi er, at hvis ikke man vil afsætte økonomi til at investere i det rigtige, så skal man hellere lade være og leje udstyr ind ved behov. En dårlig installation ender som regel med at være utilstrækkelig, og derfor skal man alligevel leje udstyr og mandskab ind, når man skal have et møde eller koncert.

Hos Lydlys arbejder vi dagligt med professionelle produkter indenfor lyd-, video-, lys- og sceneteknik. Vi kender derfor også produkterne væsentligt mere indgående end mange andre. Et produkt kan se godt ud på papiret, men hvordan virker det i den virkelige verden? Det ved vi, fordi vi har brugt en lang række af de produkter, vi sælger og installerer ude på utallige events og til forskellige løsninger.

Vi tilbyder stort set alle former for installationer og salg af udstyr

Vi er ikke gift med nogen – vores mål er at finde den bedste løsning ud fra den budgetramme, vi får at arbejde med. Vi går aldrig ned og vælger discountudstyr, blot for at få en ordre igennem eller ramme budgettet. Alt sker i tæt dialog med jer, og vi spiller vores kort åbent omkring budget og ressourcer.

Vores mål er, at du som kunde får en løsning, du kan være glad for de næste mange år, og at vi løbende kan supporte dig ved behov. Men målsætningen er, at du bliver selvkørende i det omfang, du selv ønsker det.

Kontakt en af vores salgskonsulenter allerede i dag og book et møde, hvor vi kan komme ud og kigge på jeres faciliteter.

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med.
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA

Sans for detaljen

Få AV-firmaer har, som Lydlys, sans for detaljen og selve oplevelsen i det, vi laver. Deres folk formår at skabe unikke events og sørger altid for en problemfri afvikling.
Jacob Brøllund, CEO, Flexevent

Oplevelsen i centrum

Ved lanceringen af den nye MAN varevogn 2017, havde vi brug for en god samarbejdspartner. Lydlys leverede alt det, vi skulle bruge, og forstod at sætte oplevelsen i centrum. De tre dage var en stor succes og over 300 gæstede vores værkstedsområde, som Lydlys havde forvandlet til en flot lounge.
Claus Lindholm, Marketingschef, MAN Danmark

Enorm lettelse

Vores store medarbejderfest er en af de allervigtigste begivenheder for os. Det var en enorm lettelse for os at kunne overlade al teknik, planlægning, og afvikling til Lydlys.
Charlotte Mandø, Teamleder Strategi og Kommunikation, Fredensborg Kommune

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.