Kinesisk Nytår 2017

I slutningen af januar i år producerede Lydlys kinesisk nytår på Københavns Rådhus for 4. gang. Bag eventen stod Den Kinesiske Forening, og vi leverede en komplet totalløsning til dem

Der var for alvor gang i fest og farver, da Den Kinesiske Forening holdt kinesisk nytår i rådhussalen. Igen havde foreningen, som hovedarrangør med sponsorer bag sig, valgt os som partner til eventen. Op mod 1000 herboende kinesere deltog, og også den kinesiske ambassadør kiggede forbi.

Udfordringen for os var, at vi havde relativ kort tid til opsætning og prøver, da rådhussalen selvfølgelig ikke bare står tom hen og venter på os. Derfor var der behov for en timet planlægning, hvor vi satte udstyret op dagen før, holdt prøver næste formiddag, og afviklede hele showet samme eftermiddag. En koncentreret indsats fra vores 10 teknikere og afviklere, der lykkedes rigtig fint.

Vi lavede en komplet løsning af lyd, lys, scene, kamera og videoproduktion til skærme i det tre timer lange sceneshow, hvor artister optrådte med forskellige kinesiske kulturindslag. Et show, der vagte stor begejstring hos publikum og arrangører.

lydlys-kinesisk-nytaar-9-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-8-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-7-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-3-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-6-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-5-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-4-771x558
lydlys-kinesisk-nytaar-2-771x558

Tag et kig på tidligere showcases

Savner du inspiration til løsningen på dit arrangement, så klik her og se, hvordan vi har løst tidligere opgaver for andre af vores kunder. Måske kan du finde idéer til, hvordan jeres event skal løbe af stablen.

MAN Danmark

Da vi blev kontaktet af MAN Danmark, lød opgaven på en produktlancering af nye kørertøjer. En opgave, der kaldte på ekstra kreative løsninger

MAD ´16

For 5. gang producerede Lydlys restaurant Nomas gastronomiske konference MAD. Se her hvordan vi løste denne opgave

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.