Vi har alt i eventudstyr

Lej dit AV-udstyr hos os. Vi har udstyr til alle formål, stort som småt!

Hos Lydlys har vi samlet alt under et tag. Hos os kan du leje alle former for AV-udstyr til jeres næste møde, koncert, event eller konference. Vi udlejer samlede pakker eller enkeltdele til dem, der kan selv og vil selv…

Vi råder over alt det professionelle udstyr, man kunne ønske sig! Så uanset om I mangler en lysstærk projektor, en scene eller et lydanlæg til et møde eller skal bruge komplet udstyr til en større event, så ring til os allerede i dag og tal med en af vores produktspecialister!

Totalløsninger

Vi sørger for alt

Lyd

Mikrofoner, højtalersystemer etc.

Lys

Moving heads og konventionelt lys

AV

Projektorer og fladskærme

Scener

Indendørs & udendørs

DJ-udstyr

Til enhver fest- eller eventproduktion

Pakkeløsninger

Pakkeløsninger

LYD

Pakkeløsninger

LYS

Pakkeløsninger

MØDEPAKKER

Overlad ansvaret til vores erfarne teknikere

Husk, at vores teknikere altid står klar til at hjælpe dig før og under din event.

Ofte har man som arrangør mange ting at tænke på, og teknik er nok det sidste, man ønsker at bruge tid på, når selve dagen oprinder.

Vælger du vores full-service løsning, så hjælper vi med levering, opsætning, prøver og afvikling. Efter arrangementet pakker vi det hele ned igen og kører det væk.

I kan således føle jer helt trygge fra start til slut og holde fokus på det vigtige – nemlig jeres event!

Står du med en større event i pipelinen, er det en god idé at kontakte en af vores projektledere tidligt i processen, så I opnår maksimal kvalitet og værdi af jeres budget/investering.

Læs mere om vores totalløsninger eller kontakt os allerede nu.

Overlad trygt din næste event til Lydlys, så sørger vi for alt

Vil du slippe for bekymringer og alt besvær og med at hente, opstille, tilkoble, nedtage og returnere det udstyr, I har brug for til jeres event? Så lad os gøre det hele for dig! Vores dygtige hold af teknikere sørger for en problemfri afvikling, og du kan bruge ressourcerne på det vigtigst. Nemlig jeres budskab og jeres kunder.

Kontakt os allerede i dag for et tilbud på jeres produktion.

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.