Udlejning af AV-udstyr og AV-løsninger til ethvert behov!

Hvis budskabet skal stå skarpt og kunne ses på afstand, så lej dit AV-udstyr hos os til jeres næste event. Vi er eksperter i at dimensionere skærme og sammensætte løsninger til netop jeres behov, og vi råder over stort set alt indenfor AV-løsninger

Vores AV-afdeling udlejer alt fra små kontorprojektorer og fladskærme til store lysstærke HD-projektorer og komplekse videoafviklings-løsninger. Vores AV-udstyr er moderne og opdateret, og du finder også en lang række videoscalere, videokonverter og bokse, der kan løse en lang række udfordringer, når jeres event skal afholdes.

Projektorer og fladskærme

Lærreder

Kameraproduktion og livestreaming

LED skærme

Ny kompakt videomixer til AV-afdelingen!

Roland V-1SDI er en superkompakt multifunktionel videomixer for både kameraproduktion og let AV-afvikling. V-1SDI er den perfekte løsning for professionelle 3G-SDI kameraer og afspilningskilder, samt et udvalg af HDMI-kilder og Blu-ray-afspillere. Og så er den super nem at bruge!

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.