DJ-udstyr til enhver fest- eller eventproduktion

DJ-udstyr er svært at komme udenom, når man skal holde en kick off eller en stor firmafest. Hos os finder du et bredt udvalg af DJ-udstyr og DJ-pulte, som netop matcher jeres DJ’s behov og ønsker.

Så uanset om det er en ukendt DJ, der skal spille nogle timers loungemusik eller en kendt DJ som Master Fatman eller Morten Breum – ja, så har vi udstyret og ved, hvordan artisterne gerne vil have det sat op og konfigureret.

Læs også om vores lydanlæg her, hvor du finder højttalersystemer til alt fra 20 til 5000 lyttere. Husk, at vi altid kan rådgive dig omkring den løsning, der matcher dit behov.

dj-udstyr-gallery5
dj-udstyr-gallery4
dj-udstyr-gallery3
dj-udstyr-gallery2
dj-udstyr-gallery1
dj-udstyr-gallery7
dj-udstyr-gallery6

Vi tilbyder blandet andet følgende DJ-udstyr

Produkt Specifikation
Pioneer CDJ2000NXS2 CD-afspiller m/USB
Pioneer CDJ900NXS CD-afspiller m/USB
Pioneer CDJ2000 CD-afspiller m/USB
Pioneer CDJ350 CD-afspiller m/USB
Pioneer DJM900NXS2 4CH DJ-mixer m/pro-link
Pioneer DJM900NXS 4CH DJ-mixer m/pro-link
Pioneer DJM2000 4CH DJ-mixer
Pioneer DJM700 4CH DJ-mixer
Pioneer DJM3000 4CH rackmixer
Denon DN90000 dual. DJ CD-afspiller
Traktor contol mm.

Proffesionel tryghed

Vi har mange forskellige arrangementer i kommunen, hvor vi har brug for specifikke løsninger på specielt lydopgaver. Derfor har vi den perfekte partner i Lydlys, som har hjulpet os professionelt og konstruktivt med utallige events. Det giver os tryghed, og de er altid toptunede til opgaverne.
Jens Hansen, Gentofte kommune

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.