Lydproduktion til møde eller koncert – kvalitet hver gang!

Dårlig lyd på de bagerste rækker – den tid er forbi! Hos Lydlys har vi kompetencen til, at dimensionere lydanlæg, udvælge de rigtige højttalere og justere det korrekt, så alle publikummer har en god oplevelse – og du kan leje alt, du behøver hos os!

Vi kunne skrive sidevis omkring vores holdning til lyd – og hvad god lyd er. Det vil vi ikke trætte dig med her – men vi ved, hvad det vil sige. Vi har i hvert fald alle oplevet eksempler på det modsatte. Der er ingen tvivl om, at lyd er en kompleks størrelse som rummer mange variable. Vores holdning er klar – alle har ret til god lyd!

Når du vælger Lydlys som partner, er du sikker på, at lyden ikke fejler, og at alle på venue har god og behagelig lyd, hvor man kan høre sang, musik og tale tydeligt og forståeligt.

Vi hjælper jer med at vælge den rigtige løsning til jeres event, uanset art og størrelse. Se mere om vores udstyr nedenfor eller kontakt os for bestilling.

Lej komplette lydpakker hos os!

Hos Lydlys har vi sammensat en række pakkeløsninger til dig, der ønsker en færdig løsning til jeres event, møde eller koncert. Vi har set på, hvad vores kunder typisk efterspørger, og vi er nu endelig klar med vores nye pakkeløsninger 2017

Lydanlæg og højttalere

Trådløse mikrofoner og alm. mikrofoner

Lydmixere

Proffesionel tryghed

Vi har mange forskellige arrangementer i kommunen, hvor vi har brug for specifikke løsninger på specielt lydopgaver. Derfor har vi den perfekte partner i Lydlys, som har hjulpet os professionelt og konstruktivt med utallige events. Det giver os tryghed, og de er altid toptunede til opgaverne.
Jens Hansen, Gentofte kommune

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.