Lej lysudstyr til enhver lejlighed hos os.

Hos Lydlys finder du stort set alle former for lamper og lyseffekter til event-, koncert- og konferencebrug. Vi tilbyder også røgmaskiner, effekter, stativer og trusskonstruktioner

Der er intet som lys, der kan påvirke sanserne. Hos Lydlys finder du en lang række produkter, som kan bruges enkeltvis eller kombineres for en mere bredspektret oplevelse. Vi råder over alt fra konventionelle lamper og spots, til avancerede bevægelamper og batterilamper. Det spændende med lys er, at der reelt set ikke er nogen begrænsninger.

Man kan tænke minimalistisk og traditionelt eller helt ud af boksen og være kreativ. Selv et par streger på en serviet kan blive til det flotteste lysdesign. Vi har leveret lys til en lang række kunstnere og virksomheder – og med stor succes. Kontakt os for et forslag til jeres event eller se vores pakkeløsninger for inspiration.

Har du brug for en komplet lyspakke?

Pakkeløsninger er den hurtige og nemme løsning for dig, der har en nogenlunde god idé om jeres behov. Vi er nu endelig klar med vores nye pakkeløsninger 2017, hvor du finder lyspakker til både møder, events og koncerter i flere størrelser

Movingheads og konventionelt lys

Stativer, truss, effekter, røg, rigging

Flere batterilamper hos Lydlys!

Er du træt af at se på kabler, tape og grimme kabelbeskyttere?
Så har vi svaret her! Med Smartbats slipper man for al besværet med at trække kabler, tape dem fast, lave overgange for madvogne osv.

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.