Vælg en pakkeløsning fra os og få Danmarks skarpeste pris!

Det er med stolthed, at vi kan præsentere vores nye pakkeløsninger her på sitet. De sparer dig for både tid og penge! Du får markedets bedste priser, gennemtænkte løsninger og du finder løsninger til ethvert behov hos os!

Lyd- og lyspakker

Pakkerne kan sammensættes på kryds og tværs, så du som kunde får en enorm stor fleksibilitet i dine valg. Måske er lyden en prioritet, imens lyset bare skal være helt basic. Eller måske føler du det helt omvendt og gerne vil have en stor rummelig scene også. Husk, at alle pakker kan opgraderes helt, som du selv ønsker det. Kontakt os for aktuel pris på de pakker, som I er interesserede i.

Mødepakker

Vores mødepakker er primært henvendt til jer, der skal have et mindre møde eller lille konference, hvor indholdsdelen er relativt simpel, og hvor I ønsker en professionel, flot men dog enkel løsning. Ønsker I en mere kompleks løsning, bør I kontakte en af vores projektledere for en teknisk afklaring af jeres behov.

Lad os stå for det hele!

Husk, at du kan booke vores dygtige teknikere til at klare alt fra opsætning og prøver til afvikling og nedtagning.
Kontakt os for booking af en eller flere pakkeløsninger allerede i dag.

 

Pakkeløsninger

LYD

Pakkeløsninger

LYS

Pakkeløsninger

MØDE/KONFERENCE

Pakkeløsninger (under udvikling)

PROJEKTOR/LÆRRED

Pakkeløsninger (under udvikling)

SCENER

Pakkeløsninger (under udvikling)

KAMERA/MIXER

Pakkeløsninger

DJ

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Læs mere i vores udlejningskatalog

Vi råder over stort set alt inden for teknisk udstyr til din event. Alt fra pakkeløsninger til enkelt udstyr er vi leveringsdygtige i. Vi hjælper også gerne med rådgivning og vejledning, så du får valgt lige præcis det, som passer til jeres arrangement. Tag et kig i vores katalog eller ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem.