Lej komplette DJ pakker hos os!

Hos Lydlys har vi sammensat en række pakkeløsninger til dig, der ønsker en færdig løsning til jeres event, møde eller koncert. Vi har set på, hvad vores kunder typisk efterspørger, og vi er nu endelig klar med vores nye pakkeløsninger 2017

For at gøre det nemt for jer har vi sat antallet af publikummer som det bærende parameter. Andre parametre som akustik, arrangementets type, de optrædende, lokaleopstilling mm. spiller også ind, når man skal vælge den rigtige pakke.

Vores teknikere står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning, såfremt du skulle være i tvivl om, hvad der er der rigtige for jer.

Husk, at publikumstallene er vejledende og, at det altid er en god idé at beskrive arrangementet for os, når I booker, så vi er 100 % sikre, på at I får den rigtige løsning.

Husk også, at vi endvidere tilbyder levering, opsætning, bemanding og afhentning, hvis du ønsker det.

Pakkerne kan sammensættes på kryds og tværs, så du som kunde får en enorm stor fleksibilitet i dine valg. Måske er lyden en prioritet, imens lyset bare skal være helt basic. Eller måske føler du det helt omvendt og gerne vil have en stor rummelig scene også. Husk, at alle pakker kan opgraderes helt, som du selv ønsker det.

Bose DJ pakker 50 eller 100 lyttere

EV DJ pakker 100 til 250 lyttere

Meyer Sound DJ pakker C & B, 400 eller 800 lyttere

Meyer Sound DJ pakke A op til 1200 lyttere

DJ lyspakke 1

DJ lyspakke 2

DJ uplightpakke

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med.
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA

Sans for detaljen

Få AV-firmaer har, som Lydlys, sans for detaljen og selve oplevelsen i det, vi laver. Deres folk formår at skabe unikke events og sørger altid for en problemfri afvikling.
Jacob Brøllund, CEO, Flexevent

Oplevelsen i centrum

Ved lanceringen af den nye MAN varevogn 2017, havde vi brug for en god samarbejdspartner. Lydlys leverede alt det, vi skulle bruge, og forstod at sætte oplevelsen i centrum. De tre dage var en stor succes og over 300 gæstede vores værkstedsområde, som Lydlys havde forvandlet til en flot lounge.
Claus Lindholm, Marketingschef, MAN Danmark

Enorm lettelse

Vores store medarbejderfest er en af de allervigtigste begivenheder for os. Det var en enorm lettelse for os at kunne overlade al teknik, planlægning, og afvikling til Lydlys.
Charlotte Mandø, Teamleder Strategi og Kommunikation, Fredensborg Kommune

Pakkeløsninger lys

Se også vores lyspakker!

Udlejningskatalog

Her kan du se vores komplette udstyrskatalog 2017

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.