Lej komplette lyspakker hos os!

Hos Lydlys har vi sammensat en række pakkeløsninger til dig, der ønsker en færdig løsning til jeres event, konference eller koncert. Vi har set på, hvad vores kunder typisk efterspørger, og vi er nu endelig klar med vores nye pakkeløsninger 2017. Nemmere bliver det ikke!

For at gøre det nemt for jer har vi valgt scenestørrelsen som den bærende parameter. Andre parametre som genre, artisternes ønsker og location spiller naturligvis også ind på valget af lyspakke.

Vores teknikere står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning, såfremt du skulle være i tvivl om, hvad der er der rigtige for jer.

Husk at lyspakkerne vs. sceneareal skal bruges som en vejledning og, at det altid er en god idé at beskrive arrangementet for os, når I booker, så vi er 100 % sikre, på at I får den rigtige løsning.

Husk også, at vi endvidere tilbyder levering, opsætning, bemanding og afhentning, hvis du ønsker det.

Pakkerne kan sammensættes på kryds og tværs, så du som kunde får en enorm stor fleksibilitet i dine valg. Måske er lyset en prioritet, imens lydpakken bare skal være helt basic. Eller måske føler du det helt omvendt og gerne vil have plads en stor rummelig scene også. Husk, at alle pakker kan opgraderes helt, som du selv ønsker det.

Komplet lyspakke scenestørrelse 8-16kvm

Komplet lyspakke scenestørrelse 16-25kvm

Komplet lyspakke scenestørrelse 25-40kvm

Komplet lyspakke scenestørrelse 40-70kvm

Komplet lyspakke scenestørrelse 70-120kvm

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med.
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA

Sans for detaljen

Få AV-firmaer har, som Lydlys, sans for detaljen og selve oplevelsen i det, vi laver. Deres folk formår at skabe unikke events og sørger altid for en problemfri afvikling.
Jacob Brøllund, CEO, Flexevent

Oplevelsen i centrum

Ved lanceringen af den nye MAN varevogn 2017, havde vi brug for en god samarbejdspartner. Lydlys leverede alt det, vi skulle bruge, og forstod at sætte oplevelsen i centrum. De tre dage var en stor succes og over 300 gæstede vores værkstedsområde, som Lydlys havde forvandlet til en flot lounge.
Claus Lindholm, Marketingschef, MAN Danmark

Enorm lettelse

Vores store medarbejderfest er en af de allervigtigste begivenheder for os. Det var en enorm lettelse for os at kunne overlade al teknik, planlægning, og afvikling til Lydlys.
Charlotte Mandø, Teamleder Strategi og Kommunikation, Fredensborg Kommune

Pakkeløsninger lyd

Se også vores lydpakker!

Udlejningskatalog

Her kan du se vores komplette udstyrskatalog 2017

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.