Lej komplette AV-mødepakker hos os til DK's bedste priser!

Nu kan du leje komplette mødepakker hvor der både er projektor, lærred, lydanlæg og mikrofoner med. Vælg blot den pakke der passer til deltagerantallet og du er køreklar! Nemmere bliver det ikke...

For at gøre det så nemt for dig som muligt har vi valgt antal deltagere som den bærende parameter. Andre parametre som rummets form og lysforhold spiller naturligvis også ind på valget af mødepakke. Dog vil vores pakker i langt de fleste tilfælde løse langt de fleste behov.

Husk at du altid kan ringe til os hvis du er i tvivl om hvilken pakke der er den rigtige for jer.

Vi tilbyder naturligvis også levering, opsætning, bemanding og afhentning, hvis du ønsker det.

Ønsker du at supplere din mødepakke med en lille scene eller lidt stemningsbelysning kan du klikke videre ind på disse produktsider for priser og yderligere information.

Mødepakke 50 personer

Mødepakke 100 personer

Mødepakke 150 personer

Mødepakke 250 personer

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med.
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA

Sans for detaljen

Få AV-firmaer har, som Lydlys, sans for detaljen og selve oplevelsen i det, vi laver. Deres folk formår at skabe unikke events og sørger altid for en problemfri afvikling.
Jacob Brøllund, CEO, Flexevent

Oplevelsen i centrum

Ved lanceringen af den nye MAN varevogn 2017, havde vi brug for en god samarbejdspartner. Lydlys leverede alt det, vi skulle bruge, og forstod at sætte oplevelsen i centrum. De tre dage var en stor succes og over 300 gæstede vores værkstedsområde, som Lydlys havde forvandlet til en flot lounge.
Claus Lindholm, Marketingschef, MAN Danmark

Enorm lettelse

Vores store medarbejderfest er en af de allervigtigste begivenheder for os. Det var en enorm lettelse for os at kunne overlade al teknik, planlægning, og afvikling til Lydlys.
Charlotte Mandø, Teamleder Strategi og Kommunikation, Fredensborg Kommune

Pakkeløsninger lyd

Se også vores lydpakker!

Udlejningskatalog

Her kan du se vores komplette udstyrskatalog 2017

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.