MAD ´16

For 5. gang producerede Lydlys restaurant Nomas gastronomiske konference MAD. Se her hvordan vi løste denne opgave

I august 2016 producerede Lydlys for 5. gang restaurant Nomas gastronomiske konference “MAD”. 500 topkokke og specielt inviterede gæster fra hele verden deltog i eventet med temaet “Tomorrow’s Kitchen”. Michelinkok Paul Cunningham og internationale stjernekokke som David Chang, Alex Atala og Michel Troigros var blandt oplægsholderne.

Udfordringen for os lå i, at venue var et cirkustelt på en græsmark på Refshaleøen. Der skulle findes fornuftige strømkilder til produktionen, og logistiske planlægning startede flere måneder før, for at alting klappede på de to dages show.

50 timers planlægning og tilrettelæggelse lå forud for, at godt 5 tons udstyr blev gjort klar og sat op til arrangementet. Mere end 15 teknikere arbejdede over 3 dage på at lyd, lysshow, scene og kameraer stod klar.

10 mand stod for afviklingen af MAD over de to dage. Blandt andet optog 4 kameraer billeder og lyd, der blev liveproduceret til storskærme på stedet og live streamet online. Flere af de tekniske konstruktioner var specialdesignet til Nomas konference.

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA
lydlys-cases-mad16-sliderimg10
lydlys-cases-mad16-sliderimg9
lydlys-cases-mad16-sliderimg8
lydlys-cases-mad16-sliderimg7
lydlys-cases-mad16-sliderimg6
lydlys-cases-mad16-rene-redzepi-sliderimg5
lydlys-cases-mad16-sliderimg4
lydlys-cases-mad16-sliderimg3
lydlys-cases-mad16-sliderimg2
lydlys-cases-mad16-sliderimg
lydlys-cases-mad-771x558

Tag et kig på tidligere showcases

Savner du inspiration til løsningen på dit arrangement, så klik her og se, hvordan vi har løst tidligere opgaver for andre af vores kunder. Måske kan du finde idéer til, hvordan jeres event skal løbe af stablen.

Kinesisk Nytår 2017

I januar af 2017 lavede vi kinesisk nytår på Københavns Rådhus. En spændende kulturel begivenhed

MAN Danmark

Da vi blev kontaktet af MAN Danmark, lød opgaven på en produktlancering af nye kørertøjer. En opgave, der kaldte på ekstra kreative løsninger

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.