Erfaring med 1000 events

Lydlys er kvalitet og know how

Lydlys har mere end 10 års erfaring med det, vi laver. Godt 1000 forskellige events og produktioner er det blevet til gennem årene. Det har selvfølgelig givet os erfaring og know how på vores felt. Men det gør det ikke alene. Vi vil gerne give vores kunder en oplevelse at noget ”mere”. Både når det kommer til planlægning og proces, men ikke mindst, når dagen oprinder, og det er tid til, at vi skal afvikle jeres arrangement

For os er det ikke nok bare at sætte lys, lyd, skærme og projektorer op. Vi arbejder konstant på at skabe en sansemættet totaloplevelse, hvor teknikken skaber stemning og indkredser det indhold, som I har brug for at få formidlet.

Kvalitet er vigtigt for os. Vi tror på, at det bedste udstyr i vores produktion, skaber det bedst mulig output for jer. Derfor indkøber vi løbende det nyeste og bedste udstyr, har samarbejder med topproducenter på vores felt, og orienterer os konstant om den teknologiske udvikling. Samtidig holder vi os ajour på de nyeste designtrends og æstetiske eventløsninger.

Klik her, og oplev selv, hvad vi kan byde på

Vores projektledere og teknikere er dedikerede til det, de kan. Hvis vores tekniske løsninger skal fungere optimalt kræver det, at vores folk ved lige præcis, hvordan det virker, så vi kan løse jeres opgave til perfektion. Den kreative proces omkring jeres event, i samspil med jer, ville ikke kunne blive forløst rent teknisk, hvis ikke vores teknikere er knivskarpe. Derfor rekrutterer vi kun blandt de dygtigste folk i branchen. Og hvis vi ikke har ansatte i vores stab, der mestrer en specifik kompetence, finder vi selv samarbejdspartnere, der kan netop det. Med andre ord behøver du kun at ringe til os, så løser vi de udfordringer, så du ikke skal tænke på det.

Lydlys er medlem AV-brancheforeningen, der har arbejder for at sikre en høj kvalitet og fælles standarder i branchen. Endvidere er vi også medlem af Dansk Erhverv.

Som en moderne samfundsbevidst virksomhed, mener vi hos Lydlys, at det er vigtigt af at bidrage til vores omgivelser. Derfor har vi blandt andet været medsponsor på to hjertestartere på Østerbro.

Erfaring med godt 1000 events

I mere end 10 år har vi sat en ære i at levere godt 1000 unikke eventproduktioner til mange forskellige kunder. Vi har altid haft for øje, at vi vil mere end blot at stille udstyr op og trykke på start – vi vil skabe stemning og oplevelser.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.