Overlad trygt din næste event til Lydlys, så sørger vi for alt

Lydlys har solid ekspertise inden for mange forskellige former for arrangementer. Derfor kan vi tilbyde dig en skræddersyet totalløsning til din event, så du ikke skal bekymre dig om opsætning og afvikling

Det kan ske, at du er tidspresset i forhold til dit kommende arrangement, eller at du har meget andet at se til end at skulle planlægge og tage stilling til de valg, man gør sig gældende i forbindelsen med afholdelsen af en event. Netop derfor tilbyder vi hos Lydlys det, vi kalder en totalløsning.

Sådan gør vi

Det er egentlig ganske enkelt. Du kontakter os på tlf eller vores besked service her, hvor du kort fortæller om sted, dato, antal deltagere og hvilken type event, du ønsker, at vi skal hjælpe dig med. Vi vender kort tid efter tilbage og tager en grundig drøftelse med dig om netop jeres behov. Herefter påbegynder vi planlægning af såvel teknik som logistik og visuelt design. Du har måske nogle idéer eller en klar vision for, hvordan du ønsker arrangement skal se ud eller afvikles. Det kan også være, at du ikke har og har brug for sparring med os. Uanset hvilken indgang du måtte have, så kan vi hjælpe dig til det bedste resultat. Og det bedste af det hele – vi sørger for alt!

Hvis tidsfristen er længere vil vi afholde et møde eller to med jer, hvor vi gennemgår vores forslag. Her vil I også kunne komme med indspark til design, opsætning og afvikling. Disse møder bruger vi som forventningsafstemning mellem jer og os. Vi vil gerne være helt sikre på, at vi er på samme ”vej”. Vores fokus er nemlig udelukkende på, at I står tilbage med en god følelse efter et vellykket arrangement.

Alt efter størrelsen på eventen vil vi i nogle tilfælde bede om adgang til venue et par dage før. Det sker alene for, at vi kan få opsat udstyr og planlægge vores afvikling af showet. Vores erfaring er nemlig, at det både for vores kunder og for os selv giver langt større sikkerhed og ro, når alting skal klappe i en stram tidsplan på selve afviklingsdagen.

Når vi har opsat lydanlæg, lysshow, scene, skærme, projektorer, kameraer og andet udstyr, bruger vi efterfølgende tiden på prøver og test, og ikke mindst på at få koordineret indholdet af eventen med vores rammer. Til sidst, når alting er tjekket og parat, gennemgår vi afviklingen og showet med dig, så du er helt sikker på, hvordan det hele løber af stablen.

Efter jeres arrangement holder vi altid de-breaf og evaluering med vores kunder. Det er vigtigt for os at få afrundet eventen på en god måde, hvor vi vender dagens begivenhed sammen. Vi sætter en stor ære I at blive klogere på vores felt hele tiden, og når det kommer til oplevelsen af det, vi leverer, er det jer som slutbrugere, der giver os den bedste feedback.

 

Få en totalløsning

Hvis du står med et arrangement, hvor du gerne vil overlade alt til os hos Lydlys, så leverer vi netop den totalløsning, som I har brug for. I skal ikke tænke på andet end indholdet – vi klarer resten. Det er bare at med ringe eller skrive til os her

Kunders totalløsninger

Se her hvordan vi har løst tidligere opgaver, hvor vores kunder har valgt en totalløsning

Absolut tryghed

Gennem de sidste fem år har Lydlys leveret en komplet AV-løsning til vores årlige event ”MAD”. Jeg føler mig absolut tryg med Lydlys, og samtidig er de rigtig behagelige at samarbejde med.
Peter Kreiner, Managing Director, NOMA

Sans for detaljen

Få AV-firmaer har, som Lydlys, sans for detaljen og selve oplevelsen i det, vi laver. Deres folk formår at skabe unikke events og sørger altid for en problemfri afvikling.
Jacob Brøllund, CEO, Flexevent

Oplevelsen i centrum

Ved lanceringen af den nye MAN varevogn 2017, havde vi brug for en god samarbejdspartner. Lydlys leverede alt det, vi skulle bruge, og forstod at sætte oplevelsen i centrum. De tre dage var en stor succes og over 300 gæstede vores værkstedsområde, som Lydlys havde forvandlet til en flot lounge.
Claus Lindholm, Marketingschef, MAN Danmark

Enorm lettelse

Vores store medarbejderfest er en af de allervigtigste begivenheder for os. Det var en enorm lettelse for os at kunne overlade al teknik, planlægning, og afvikling til Lydlys.
Charlotte Mandø, Teamleder Strategi og Kommunikation, Fredensborg Kommune

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med alt nyt fra Lydlys. Få relevante nyheder omkring nyt udstyr til leje i alt fra AV til Lyd og Lys.